Girl On The Go: Ивана Александрова

Слънчевата Ивана Александрова носи доброто настроение в края на седмицата.

В турбулентното и несигурно време, в което се намираме в момента, ситуацията се променя с всеки ден, а ние се борим да се адаптираме и да свикнем с новостите. Но въпреки това трябва да се опитаме да запазим няколко неща константни – доброто настроение, усмивката и мечтите за по-хубавото бъдеще.

Може би няма по-подходящ човек, към когото да се обърнем за вдъхновение за всичко това, от известната дриймърка Ивана Александрова.

С нея си говорим за ритуалите, които й носят капка щастие в началото на деня, песните и храните, които са й станали любими, и разбира се, не пропускаме темата за мода и стил.

Ивана ни разкрива с кои нови придобивки се гордее най-много, както и историите зад най-успешните и най-необмислените й покупки някога.

Сутрин се събуждаш с…

Усмивка и благодарност. Моят vision board стои точно до леглото и това е първото нещо, на което се опитвам да обърна внимание.

Денят започва най-добре, когато…

Съм  направила нещо за себе си и съм го организирала и планирала. Нямам нужда от кафе, а само от списък със задачи, част от сутрешната ми рутина, и сок от целина.

Парчето, което в момента ти оправя настроението?

Mr. President – Pia Mia

Перфектната закуска?

Смути със спирулина, ядково мляко, банан и други плодове.

Твоите места в София?

Обичам Центъра, уличките около Графа и интересните заведения, пръснати из тях. През последните месеци се влюбих и в Café 1920. Нямам търпение да се завърна към обичайното си ежедневие и да ги посетя отново!

 

Любимите ти нови придобивки за пролетно-летния сезон?

Пролетно-летните придобивки винаги са ми любими! Температурите навън се покачват, а дните стават все по-дълги – направо грейвам при мисълта, че скоро ще можем да им се радваме истински, излизайки свободно навън и да се радваме отблизо на топлите слънчеви лъчи.

Непосредствено преди да ни се наложи да се затворим вкъщи, прекарах един уикенд във Варна и имам чувството, че там пролетта вече кипеше с пълна сила. Беше супер приятно за разходка и шопинг с приятели.

Взех си късо дънково якенце, което върви с всичко, плисирана пола в нежен розов цвят, която веднага предизвика вълнение и въпроси сред хората, сламена шапка, която смятам, че е перфектният аксесоар за пролетно-летния сезон, и една кокетна бяла чанта, която побира всичко необходимо. И всичко това от Delta Planet Mall. Много приятна обиколка се получи.

По принцип винаги нося дезинфектант с мен и гледам да посещавам магазините в по-малко натоварени часове. В ситуацията, в която се намираме обаче, дори и след отмяната на извънредното положение, трябва да обръщаме още по-голямо внимание на препоръките за безопасност.

Използвах времето, прекарано у дома, за да разгледам любими сайтове и блогове за тенденции и да си набележа подходящи артикули. Ще изчакам да премине всичко, за да отида и да премеря каквото съм харесала. Обичам да пипна дрешките и да видя как ми седят, иначе не е същото.

Новите трендове, които най-много харесваш?

Много харесвам тренда с точките, с цветна кожа, завръщането на пастелните тонове, но повече за любимите ми тенденции, ще разберете от това специално и дългоочаквано видео, което заснехме преди карантината.

Любими обувки в момента?

Изненадващо и за мен – маратонки. Преди рядко можехте да ме видите със спортни обувки, но те се оказаха приложими с почти всичко в моя гардероб. Така че, ако не съм на висок ток, със сигурност ще ме видите с маратонки или бели гуменки – както през пролетта, така и през лятото.

Бижу, с което почти не се разделяш?

Не се разделям с пръстена във формата на пирон, много красив, изчистен и същевременно интересен детайл, който допълва тоалетите ми. Забелязвам, че в последно време ме привличат и бижута с перли, което е нещо ново за моя стил.

Как се приготвяш за излизане, когато много бързаш?

Противно на всеобщото схващане, че жените имат нужда от 1 час, за да се приготвят, аз съм доста бърза – мога да се гримирам за 15 минути, като най-бързото, което правя, е очна линия, червило, спирала, коректор и руж. Най-бързият ми тоалет е дънки, тениска и сако, а обувките са маратонки или обувки на висок ток, според случая.

Какво задължително вземаш със себе си, когато пътуваш за уикенда?

Задължително взимам книга и мини версии на продуктите, които използвам в грижата за кожата.

Любимата ти нова beauty находка е…

Палитрата на Too Faced – “Born This Way – The Natural Nudes“.

Най-странното нещо в чантата ти?

Най-странното нещо в чантата ми е наличието на 7 телесни червила и 1 червено. Нямам обяснение за този факт. Гарантирам, че нюансите на червилата са различни, наистина.

Най-идиотската ти покупка?

Обемно колие с няколко реда тюркоазени камъни в различни големини, което така и не носих, освен за снимка.

А най-добре похарчените пари?

Дънки, които ми седят добре и мога да нося постоянно, и бели гуменки Converse.

Последното нещо, което сготви сама?

Леща, много е добра.

Hero SliderPopular