Една истински хубава жена на 50

Миналата година актрисата навърши 50 години, но това не й пречи да изкачва върхове…буквално.

Само преди дни Джулия Робъртс позира за корицата на Harper’s Bazaar, като фотосесията е направена в дива и скалиста част на Калифорния. И тъй като темата на списанието е била за смелостта, Джулия е решила сама да предизвика себе си като се изправи пред един от страховете си. 

В продължение на 7-8 часа актриста е висяла на въже, провесена от висока скала и както сама признава: “Определено ме е страх от височини. Гърлото ми започна да се затваря, а тялото ми да се тресе.”

Въпреки ужасяващото усещане, Джулия Робъртс изглежда просто зашеметяващо на снимките. Облечена в ефирни и цветни вечерни рокли, комбинирани с удобни и стилни спортни обувки, актрисата от хитовия филм “Хубава жена” е истинско доказателство, че възрастта не определя красотата на една жена.

Джулия Робъртс: “Истинската любов не идва при вас, тя е вътре във вас.”

Пътя до тази увереност и смелостта да пребори страховете си Джулия върви през целия си живот. В същото интервю, тя признава пред Опра Уинфри, че най-голямото предизвикателство за нея е да вярва в себе си.

Съвсем наскоро Джулия е усетила колко трудно е човек да е винаги уверен в себе си.

Племенницата й и колежка Ема Робъртс публикува снимка в Instagram, на която двете се наслаждават на слънчева сутрин, докато играят играят карти. Джулия веднага е нападната за вида си: “Много хора започнаха да коментират колко зле изглеждам и да ме оприличават на мъж. И аз бях изненада как се почувствах от това. Аз съм 50-годишна жена и знам коя съм, но все пак чувствата ми могат да бъдат наранени.”

За Джулия Робъртс красотата се състои в това да не се притесняваме да бъдем уязвими пред света и смело да разкрием своите страхове. Един страхотен пример, който си заслужава да последваме!

В галерията може да разгледате още снимки на Джулия Робъртс и сами да се убедите колко прекрасна и уверена е тя!

Fashion GalleryHero Slider