Един ден с Мишел Обама, старт в 4:30 сутринта

Бившата първа дама Мишел Обама не вярва, че успелите личности са просто родени “специални”. Нейната рецепта за успех е една – упорит труд и дисциплина.

Мишел започва деня си много рано, за да тренира, да закуси пълноценно, да стартира навреме работния си процес, след което да се прибере рано и да има време за семейството си. А основното й правило е доброто планиране на ангажиментите.

Събуждане в 4:30 ч.

Днес Мишел е в отлична физическа форма. Но когато двете й дъщери са били малки, тя не е отделяла никакво време да се грижи за тялото си и е изглеждала по доста различен начин. В един момент решава, че иска да се грижи повече за себе си и да се чувства по-силна. “При упражненията най-важното е, че когато веднъж започнеш и видиш първите резултати, става много по-лесно. Тогава идва истинското желание да продължиш да тренираш”, казва съпругата на Барак Обама.

Работа в 9:00 ч.

Ангажиментите на бившата първа дама варират и никой ден не е същият като предходния. Затова Мишел се нуждае да планира всичко предварително и да организира времето си почти по минути. Това е, което й помага да бъде максимално ефективна.

Време за семейството в 17:00 ч.

Мишел Обама се старае да се прибира рано у дома. “Моята най-важна работа на света е това да бъда майка”, казва тя. За нея и Барак семейството е основен приоритет и затова времето, прекарано заедно всяка вечер е задължително. Семейството планира различни релаксиращи активности, или просто вечеря заедно и всички разговарят.

Време за себе си в 19:00 ч.

Времето за почивка насаме е също толкова важно за Мишел. Понякога тя си отделя час-два за козметични процедури (Нейният дерматолог често й прави терапия за лице с колаген и витамин C). Понякога отива на парти или на вечеря с приятелки. Мишел е убедена, че всяка жена трябва да обича себе си. А това означава и да поддържаме здравословно ниво на егоизъм и да си подаряваме време, в което просто се грижим за себе си и даваме на тялото и душата си желаното.

Виктория Бекъм: Тренирам всеки ден по 2 часа у дома

Бягай, Катя, бягай

Приказка за бедното малко момче Марио Дедиванович

Hero SliderPopular