Джон Леджънд е най-сексапилният мъж в света

Поп звездата и носител на “Грами” Джон Леджънд е най-сексапилният мъж в света за 2019-та година.

40-годишният изпълнител бе избран в годишната класация на списание People. Джон споделя, че признанието е вълнуващо, но и малко плашещо.

“Сега всички ще ме гледат под лупа, за да преценят достатъчно секси ли съм наистина”, коментира той. “А и преди мен миналата година беше Идрис Елба, не е честно!”, добавя полушеговито Джон Леджънд.

Предполагаме, че изключителният талант на Джон е нещо, допринесло в голяма степен за избора на изданието. Джон Леджънд е приет в университета в Пенсилвания, когато е само на 16 години. Пее от малък при всяка възможност, включително в църковния хор. “Майка ми беше моят първи най-голям фен”, споделя днес носителят на престижните награди “Оскар”, “Еми” и “Тони”.

На родителите си Филис и Роналд Джон дължи и скромността си. След глобалния си мегауспех, той остава здраво стъпил на земята и отдаден на семейството си. “Баща ми оформи моя характер и ме научи да бъда достоен човек. Родителите ми ме учеха, че за да постигне човек успех в живота си, задължителна съставка на този успех е скромността”. Прочетете какво разказват Джон и жена му Криси Тийгън за кризите в семейния си живот.

Hero SliderPopular