Джесика Алба: “Няма нищо лошо в това да си секси”

На Джесика Алба й е омръзнало да се съобразява с мъжката аудитория – ще бъде секси, ако си пожелае, и ще носи дрехите, които иска. Това разказва тя в интервю пред InStyle.

Особено в началото на кариерата си, Джес признава, че се е чувствала несигурна. Търсила е себе си и това, че го е правила пред очите на цял свят не й помогнало. Но години по-късно, след раждането на първото си дете, тя почувствала промяната в характера си.

“Последният път, когато бях на корицата на това списание, синът ми беше само на 7 месеца. Ако това се беше случило, когато бях по-млада, щях да се обсебя в седмиците преди това да спазвам строги диети и фитнес режими. Но вместо това си помислих – това е моят живот и такова е моето тяло сега”, разказа актрисата.

Децата й са я вдъхновили и за стартирането на бизнеса й. През 2012 е започнала да работи върху бизнеса си “The Honest Company”, защото е чувствала, че не е просто актриса и е готова да се изправи пред нови предизвикателства. Разказва още, че за нея е било още по-голям риск, защото самата тя никога не е завършила колеж и се чувствала некомпетентна за задача от този аспект. Винаги е знаела, обаче, че е създадена да управлява. Оказва се, че наистина е така – бизнесът й днес просперира и продължава да се развива с времето.

Летните рокли на Джесика Алба

Години наред тя обръщала внимание единствено на компанията и семейството си, което оставя актьорската й кариера назад. Всъщност децата й даже не знаели, че тя е била в този бизнес и са я питали защо е на корицата на списания.

Сега тя е готова за завръщане към киното  и избра да го направи с новия си проект с Габриел Юниън – “L.A.’s Finest“.

Здравословните правила на Джесика Алба са в нейния Инстаграм

Как майчинството е променило Джесика Алба