Дженифър Лопес – от чистачка в бюти салон до всеизвестна актриса и модна икона

За последната си фотосесия Лопес избра дръзка рокля с прозрачен топ и украшение от змия на гърдите. 

Този месец на корицата на списание Variety е самата Дженифър Лопес. За интервюто си тя се връща назад във времето, когато е работила за 10 долара, до първата си успешна роля и всичко след нея.

“Започнах да работя още, когато бях на 10 години. Бях готова да направя всичко, за да си изкарам десет долара, които ще са си само за мен и никой друг”, започва разказа си Дженифър. Признава, че първите си джобни е изкарвала като е чистела пода в салон за красота. Днес тя има екип от фризьори и стилисти, които се грижат за външния й вид и всеки друг тях колега би искал да е на мястото им.

Откровенията на гримьора на Дженифър Лопес

Въпреки че преди това е имала няколко по-малки роли, най-много популярност доби, когато изигра Селена Кинтания-Перес в едноименния филм за нея. Тогава тя се превърната в първата латиноамериканка с хонорар над 1 млн. долара.

“Бях постоянно дискриминирана за произхода си. Отказвали са ми много роли под претекст, че латино жените могат да се справят само с роли на чистачки”, разказа Джей Ло.

От тогава времената много са се променили и вече тя се е утвърдила като талантлива актриса. Следващият й проект е филмът “Hustlers”, в който тя играе ролята на стриптизьорка. Пред списанието признава, че е било трудно да се научи да танцува на пилон, но вече много й харесва и няма търпение да видим завършената лента.

Дженифър Лопес разкри каква ще бъде сватбата й

Дженифър Лопес е модната икона на годината

 

Hero SliderPopular