Дарин Ангелов: Надявам се да съм добър баща

Последната година на Дарин Ангелов е може би най-щастливата в живота му. Той се жени за най-прекрасната жена и става баща за първи път.

Съпругата му Антония и дъщеря му Дария (която обаче не е кръстена на него. „Тя си дойде с името“, категоричен е актьорът в новия брой на сп. JOY.) “Надявам се да съм добър баща и ще дам всичко от себе си, това го обещавам – да бъда баща за пример и да накарам дъщеря си да се гордее с мен”, скромен е Ангелов.

Той не спира да хвали и жената до себе си. “Антония е най-прекрасният човек, който съм срещал в живота си. Има много комбинативна и остра мисъл, което ме впечатли от първия път. Запознахме се случайно в дискотека. Изключително красива жена, отговорна, великолепна майка, прелестна съпруга”, споделя Дарин.

“Разбрах, че тя е жената, с която искам семейство от мига, в който се видяхме. Просто така потръгнаха нещата, че нямаше как да не се съберем и да продължим напред заедно”, казва още Дарин.

Освен щастлив в личния живот, актьорът смело превзема нови висоти на театралната, телевизионната и кино сцена. Съвсем скоро ще го видим на големия екран в лентата “XII a”, както и в постановката “Чудаци”.

Какво още споделя актьорът, вижте в новия брой на сп. JOY!