Да си припомним бившите на Принц Хари

През годините принц Хари като почти всеки нормален човек без дворци зад гърба си е имал не една любовна връзка.

Пресата на Острова често е описвала принца като почитател на купоните и освободеното поведение. Какви са били приятелките на Хари преди Мегън и има ли той конкретен тип жена, която харесва?

Челси Дейви

Няма как да не започнем с ученическата любов на принц Хари. Всеки изживява такава любов. Връзката им продължава нетипично за тинейджърските романси цели  7 години, но типично за младостта е наситена с много раздели и реюниони.  Хари и  Челси се срещат от 2004 г. За сериозните им отношения се заговори шумно през 2011 г, когато Челси присъства на сватбата на по-големия брат на Хари – Уилям. Челси е от семейство с много добра репутация и веднага след като завършва образованието си започва да работи като адвокат. Няколко години по-късно тя се отказва от правото, за създаде своя марка бижута. В интервю, което  дава пред The Times,  тя споделя, че вперените очи на кралската охрана и винаги насочените обективи на пресата са сред водещите причини за раздялата й с принца. Непрекъснатият стрес и навлизане в личното пространство принуждават Челси да се отдръпне от Хари.

Натали Пинкхам

Според някои таблоиди в любовния тефтер на Хари място е намерила и телевизионната водеща Натали Пинкхам. Отношенията им стават обект на внимание за пресата още през 2003. Пред медии принцът разгневен споделя, че с Натали са приятели и злоупотребата с лични техни снимки от купони и манипулативни текстове са недопустими. Някои таблоиди навлизат в темата по-дълбоко и пишат, че именно топлите отношения на Хари с Натали са една от основните причини за окончателната раздяла между принца и Челси Дейви.

Натали, подобно на Челси, е изключително успешна в работата си. Тя е един от основните репортери, отразяващи Формула 1. През 2012 се омъжва за телевизионния мениджър Оуен Уелбйоф, с когото създават прекрасно семейство, част от което са и техните 2 деца.

Принц Хари и Меган Маркъл не искат подаръци за сватбата

Каролайн Флак

Принцът явно си пада по телевизионните лица. През 2009 в  медиите излиза новина, че той се среща с британската телевизионна водеща от  X-Factor Каролайн Флак. И по нейните думи нахалните папараци и медии осуетили задълбочаването на връзката им. Малко след като любовната им история започнала да става публична, авантюрата им приключила. В книгата си “Storm in a C Cup” Каролайн описва подробно как й се отразява медийното напрежение около случая. Към днешна дата Каролайн също не е сама. Тя се сгоди през тази година. Щастливецът е  риалити звездата Андрю Брейди.

Астрид Харборд

През 2009 г. Медиите се фокусират и върху срещите на принц Хари с приятелка на Кейт Мидълтън – Астрид Харборд. За разлика от по-горе изброените, Астрид може да се похвали с достойно за бъдеща принцеса потекло. Бащите на принц Хари и Астрид  Харборд са приятели и тя е част от висшето общество на Острова. Отношенията между Хари и Астрид не прерастват в любов.

Тайнствените пътешествия на Принц Хари и Меган Маркъл

Флорънс Брюденел-Брус

Годината е 2011. Принц Хари и моделът Флорънс Брюденел Брус се срещат тайно. По същото време принцът е официално обвързан с Челси Дейви и неофициално спряган за новата изгора на Пипа Мидълтън.  25-годишната блондинка Флорънс е със завидно успешна кариера на модел и бивша приятелка на пилота от Формула 1 Дженсън Бътън.  Най-пикантното в  отношенията на Хари и Флорънс е, че след обстоен преглед на родствените връзки става ясно, че  те са братовчеди по осмо коляно. Роднинската връзка на Флорънс с Хари идва от края на 18-ти век, когато внучката на тогавашния британски премиер Робърт Уолпол се омъжва за представител на кралската фамилия.

Кресида Бонас  (на основната снимка)

Връзката между Хари и Кресида  се случва между  2012 и 2014. Тяхна сватовница е  неговата братовчедка принцеса Южени.  За съжаление Кресида бързо осъзнава, че ще бъде изключително трудно да съчетава професионалните си ангажименти и кралския протокол. Пред медиите тя споделя, че по време на връзката си с принца се е чувствала като в клетка.

Със сигурност Кресида още таи чувства към него. Това издаде й нейният Instagram профил. В деня, в който кралската преса обяви официално новината за годежа на принц Хари и Мегън Маркъл, Кресида пусна фотос, придружен от тъжен цитат.  На снимката, момиче и момче протягат ръце един към друг, а под нея е написано: “Не е важно доколко се считаш за образован, талантлив, богат или готин. Главното е как се отнасяш към другите хора”.

Как Меган Маркъл се подготвя за сватбата

Ели Голдинг

Ели и Хари се запознават на сватбата на принц Уилям и Кейт. За връзката между певицата и принца няма официално потвърждение, но слухове, по стара традиция има достатъчно. След Кресида Бонас принц Хари задълго остава сам. Едва когато Хари и Ели са забелязани заедно по време на турнир по поло, медиите гръмват, че може би тя ще се превърне в следващата му сериозна връзка. Всички са обнадеждени, че именно певицата, която е свикнала да живее под светлината на прожекторите, ще бъде жената, която ще успее да преодолее натиска на пресата, ще живее в хармония с кралските норми и ще бъде нежната опора на принца. Прогнозите и този път остават в сферата на вероятностите.

Принц Хари със сигурност беше сред най-желаните ергени не само на Острова, а и в световен мащаб. Благодарение на брака на баща му Чарлз с Камила кралските норми най-накрая бяха силно разчупени. Последва бракът на принц Уилям с прекрасното създание от средната класа Кейт Мидълтън. Затова съвсем резонно и принц Хари потърси жена, която не само да отговаря на специалния му статут, но и на нуждите на сърцето му. Когато се вгледаме в Меган Маркъл, можем да открием всички качества, които притежават и други негови любови, но тя го плени. Меган е красива, образована, работеща и талантлива, жена с наситено минало и светло бъдеще. Желаем им щастие!

Елица Стойчева

Меган Маркъл се разплакала, когато открила роклята

Hero Slider