Честит рожден ден, Меган Маркъл!

Меган Маркъл днес отбелязва 37-мия си рожден ден, но няма да го празнува подобаващо, а ще придружи любимия си Хари на сватба на един от най-добрите му приятели от студентскитв години.

В последните месеци Меган се превърна в любимка на британците (и не само!), медиите са по петите ти и сякаш знаем всичко за това момиче. Но какво всъщност може би пропускаме?

– Като малка са я наричали „Цвете”. Тя признава, че майка й винаги се е обръщала към нея с това име.

– Едва 11-годишна Меган пише доклад за равноправието между отделните полове. Хилари Клинтън е отговорила на малката ученичка.

Меган Маркъл и нейният ваканционен стил

– Всички познавали малката Меган като защитник на децата, които били подигравани от съучениците си. Заедно с приятелката си Сузи и вдъхновена от дейността на принцеса Даяна, Маркъл събирала дрехи и играчки за деца от социално слаби семейства. Била е и доброволка в приюти за бездомни хора.

– Преди да стане известна актриса Меган Маркъл е работила като калиграф на свободна практика.

-Истинското й име е Рейчъл. А Меган се явява второ име по ред.

– Меган е фен на здравословното хранене. Често пишеше в блога си на тая тема.

Меган Маркъл е добро момиче в кухнята

– Йогата й е в кръвта. Майка й е инструктор по йога.

– Меган е завършила международни отношения. Практикувала е в американското посолство в Буенос Айрес.

– Носът й е сред най-предпочитаните сред дамите. Нюйоркският пластичен хирург Стивен Гринбърг казва, че носът на Меган Маркъл е най-честата молба на неговите пациенти.

– Предпочита инди музика. Нейните пет любими песни са: “Dog Years” на Маги Роджърс, “LA Calling” на групата Crystal Fighters, “Don’t Run” на Mr Little Jeans, “Sunshine (feat. Reggie Watts)” на Flight Facilities, “Dance Apocalyptic” на Джанел Мона и “Let it Go” от Dragonette.

Меган Маркъл като една модерна Одри Хепбърн

– Въпреки че е най-известна с ролята си в “Костюмари” – Маркъл е участвала и в сериалите “От местопрестъплението: Маями”, “Безследно изчезнали” и “Касъл”.

– Тъй като е родена от връзка между бял мъж и афроамериканка, Маркъл винаги се е вбесявала, ако някой си позволи да я попита – как се самоопределя, като “чернокожа” или “бяла”.

– Тя е филантроп и хуманитарен посланик. Меган споделя, че е отгледана като гражданин на света с очи, отворени към различните култури и начин на живот. През 2016 година тя става Глобален посланик за World Vision Canada, организация, помагаща на деца и семейства в беда.

– Меган е работила в различни телевизионни шоу програми като модел. Тези нейни занимания също спадат към графата временна работа, докато се опитва да пробие по прослушвания.

 Пилатес, медитация и масажи за лице за Меган Маркъл

– Има роднинска връзка с Шекспир. Проучване на MyHeritage.com констатира, че тя е свързана със семейството на Шекспир по негова майчина линия и по линия на своя баща. Надяваме се това да помогне за по-топлото ѝ приемане в кралското семейство.