Честит рожден ден! Брад Пит на 54

Брад Пит е като отлежалото вино – с годините става все по-хубав, а днес отново е в графата на най-желаните ергени в Холивуд. Честит рожден ден, Брад!

Макар и вече на 54 г., леко побелял и далеч от образа на дивото холивудско момче, той продължава да е сред най-харесваните мъже от няколко поколения жени. “Аз лично харесвам остаряването. С възрастта идва мъдростта… Бих заменил с мъдростта всеки ден от младостта,” категоричен е Пит.

Брад Пит проговори: Пиех прекалено много!

Роден в щата Оклахома, днес той може да се похвали с награди “Оскар” и “Златен глобус” и с десетки филми зад гърба си. Сред най-успешните му роли са в лентите “Интервю с вампир”, “Боен клуб”, “Троя”, “Бандата на Оушън” и много други. В момента обаче животът му е на пауза. След раздялата му с Анджелина Джоли през септември 2016-та, той се е фокусирал изцяло върху личния си живот и децата и кариерата му в киното остава на заден план. “Децата са нещо прекрасно. Те имат нужда да бъдат прегърнати, да бъдат изслушвани. А когато съм в работен режим, аз изобщо не ги чувам. Искам да съм по-добър в това”, казва Пит.