Meet The Bloggers: Ванина от StyleInspiratrice.com

Броени дни остават до ексклузивното шопинг събитие GRAZIA Shopping Night, организирано от списание GRAZIA и The Mall, а днес ние ви срещаме с още един от стилистите, които ще ви очакват на 25.06., за да ви дадат съвети за пазаруване и да ви помогнат с избора ви.

Към Яна от MissVendella.com се присъединява и Ванина Ханджийска, която читателите на MissBloom.bg добре познават. Ванина е PR специалист, но в нейния личен блог StyleInspiratrice.com ще откриете публикации за мода, стил, красота, дизайн и куп други неща, пречупени през нейната призма и поднесени с финес. 

Ето какво сподели Ванина пред MissBloom.bg!

Три думи, които описват твоя летен стил?
Смел, цветен и флуиден. 

Пет неща, без които не можеш в гардероба си този сезон? 

Тънък шлифер, ярки кецове, къса рокля с перфектна линия, обувки на висок ток и дънкова риза.

Коя от актуалните летни тенденции те изкуши да си купиш нещо в съответния стил?

Деним върху деним ме изкушава много силно.

Кои са нещата от предишни летни сезони, които носиш и сега? 

Чанта с ресни, маратонки на Isabel Marant с вградени платформи и блуза с моряшко райе в нетипичен цвят (в моя случай – бяло и червено).  
Задължителните обувки?
Ако трябва да са само едни – обувки с ток в пудрено-розово. Перфектни са за всяка ситуация и подсигуряват чудесен строен силует!

Носиш ли много багаж, когато тръгваш за морето? 

Иска ми се да кажа „не“, но всъщност отговорът е да! Нося много слънцезащитни продукти, шапки, очила… Освен това, морето предразполага към честа смяна на облеклото и безброй много стайлинги – изкушение, на което е трудно да се устои!  

Банският, който избра тази година? 

Иска ми се да пробвам цял бански (не съм носила от много години) в коралов цвят, който да подчертава красиво деколтето.

С какво се откроява стилът ти за летните партита? 

С обем в косите, рокли и ярки цветове – в аксесоарите или в грима. Също така обичам да се заигравам с дължините – например по-дълга връхна дреха с мини рокля или шорти, получава се доста ефектно.

Освен в личния ѝ блог на адрес styleinspiratrice.com, можете да последвате вдъхновяващата Ванина в Instagram, Facebook и Twitter.