Meet The Bloggers: Яна Ламбрева от MissVendella.com

Специалното шопинг събитие, организирано от списание GRAZIA и The Mall, ще предостави възможността на любителките на модата да се насладят на екслузивен, четиричасов тур в любимите им магазини. 

Вечерта на 25-ти юни, по време на GRAZIA Shopping Night,  всяка от вас ще може да се възползва от невероятни намаления на новите колекции в над 60 магазина в търговския център, а изборът ви ще бъде напътстван от най-популярните модни блогъри и стилисти у нас. Сред тях е и слънчевата Яна Ламбрева, чието лично онлайн местенце missvendella.com е сред любимите ни дестинации за вдъхновение за тенденциите в модата, красотата и всичко интересно около живота на едно неуморно градско момиче. 
Яна e PR по образование и блогър по призвание. Social Media и Digital PR експерт. В Интернет е позната като Miss Vendella. Пише за всичко, което мотивира и предизвиква жените. Много къдрава, много емоционална, също толкова шумна и доста nerdy. Не може без кафе, сладолед и червено червило. 




Три думи, които описват твоя летен стил?

Удобен бохемски шик.
Пет неща, без които не можеш в гардероба си този сезон?
Почитател съм на големите и ефектни бижута, които правят впечатление и могат да преобразят и най-минималистичния аутфит. В момента редувам няколко такива модела – любимият ми лилав Альоша, обемен жълт гердан от H&M, ефектно и изчистено колие от &otherstories и прекрасното цветно колие „Aurora” от TakeMyYellowDress. 





Шалове за коса, часовници, федори, ефирни жилетки тип кафтан… Много са, но ще спра дотук, тъй като май преминах петте неща. 🙂 
Коя от актуалните летни тенденции те изкуши да си купиш нещо в съответния стил?
Влюбена съм в модата от 70-те – силуетите, материите, дългите рокли, ефирните панталони и цялото хипарско и лежерно излъчване. Ето защо не успях да удържа #NoBuy фронта напълно и се подадох на изкушението! В гардероба ми вече има няколко кафтана, един ефирен клош панталон и цветно кимоно. 

Кои са нещата от предишни летни сезони, които носиш и сега?
Шалове в косите 🙂 
Продължава на стр. ii