15+1 въпроса към… Мери от Berry’s Place

През пролетта ви запознахме с чаровната Мери, с която си поговорихме за тенденциите при грима и какви са нещата в козметичния несесер, без които не може. 

Сега отново се срещаме с нея в рубриката “15 въпроса към…”, за да разберем как се подготвя за настъпването на есента, какви са любимите ѝ занимания през този сезон и, разбира се, на каква козметика ще се довери. За още вдъхновение можете да я откриете на berrys-place.blogspot.com.

Есента за мен е… леко носталгичен период, в който си мечтая лятото да се върне. Но въпреки това – най-чувственият сезон.

Обичам я, защото… е невероятно цветна, а във въздухът се усеща полъх на романтика, чувственост и уют. 
В моя есенен шопинг лист тази година има… задължително винено червено червило, с което се сдобих наскоро. Няма да се мине и без тур по магазините за есенно обновяване на гардероба.
Стилът ми за този сезон е… комфортен, плетените материи са на почит.
Най-интересното в тенденциите този сезон според мен е…, че пончото се завръща! Обожавам този тип дрехи – хем свободни, хем комфортни, хем classy! 
Любимата ми дреха, без която този сезон не мога, е… една прекрасна асиметрична жилетка без копчета от Taily Weijl, която не съм спряла да нося.
Обувките на есента са… кожени боти с ниска подметка. 
Никога няма да ме видите, облечена с… къса пола 😀

Още на стр. ii