Тествайте най-новите модели смарт телевизори на Philips

Ако искате да имате в дома си умен и лесен за употреба телевизор с изискан дизайн, TP Vision, производителят на телевизори Philips ви дава този шанс!

Компанията стартира национална програма за тестване на най-новите си модели смарт телевизори. За да участвате, е необходимо да сте над 18 години, да живеете в България и да се регистрирате на платформата www.testphilips.tv. След това споделете защо трябва точно вие да бъдете избрани, а ако искате да сте с едни гърди напред – запишете и видео визитка.


Така можете да попаднете сред 30-те участника от цялата страна, които ще имат възможност да получат един от елегантните нови модели на Philips от 6-та или 7-ма серия, да тестват функциите и характеристиките му в домашни условия и да споделят мнението си чрез видео ревю.

Участниците в Програмата ще бъдат избрани от жури и обявени на 3 ноември. След това всеки от тях ще получи смарт телевизор Philips, чийто функции ще изпробва в домашна обстановка и ще сподели своята оценка за телевизионното преживяване чрез видео ревю. 

Моделите са от сериите 7000 и 6500, с двустранен или тристранен Ambilight, двуядрен или четириядрен разширяем процесор, Full HD или 4K Ultra HD качество, което осигурява плавни движещи се картини. Благодарение на операционната система Android те гарантират по-бързо, по-богато и по-лично телевизионно изживяване. Всеки един от моделите е ориентиран към зрителя и неговите нужди, създавайки преживяване от ново поколение.

Ако искате сами да се уверите във всичко това, кандидатствайте на www.testphilips.tv до 30 октомври.

Случва се! Във Facebook ще има бутон “не харесвам”
Струва си да прочетете! Нашият избор от книги на месеца