Телевизорите Philips Ambilights с 5-годишна гаранция

От Philips изненадват почитателите на най-новите технологии с атрактивна промоция.

Към емоцията, която носи изживяването с телевизорите Ambilights, от марката добавят и допълнителна доза сигурност – всички модели от 2013 г., купени в периода до 31 декември, са с удължена, 5-годишна гаранция.

Ако още не сте се запознали с технологията на Philips Ambilights, ще ви разкажем няколко думи за нея.
В изобилието от нови технологии факторът, който ще наклони везните в полза на високо технологичните предложения на холандската марка, е комбинацията от иновативни идеи и грижа за комфорта на зрителя. Технологията Ambilights създава светлинни ефекти, като излъчва светлина от задния панел на телевизора с различна интензивност и цветове. Според компанията производител това създава усещане за “потапяне” в картината.


Промяната в яркостта на картината, когато лампата в стаята е изгасена, действа натоварващо на зениците. Светлинната система на телевизорите Philips омекотява това “дразнение”, като изравнява промените, в допълнение прави удоволствието от гледането далеч по-приятно, а усещането да сте част от случващото се на екрана много по-силно. Зрителите могат да избират между цветове и яркост, отговарящи на тези на излъчваното съдържание, или да ги настроят така, че да пасват на интериора. Когато телевизорът е изключен, тази впечатляваща функция може да се използва като лампа, която прожектира светлинни мотиви.


Освен неустоимата промоция на Ambilights телевизорите, Philips поднасят още една изненада на любителите на новите технологии.


Ултра тънкият Philips Elevation с четиристранна Ambilights подсветка е вече на българския пазар. Впечатляващият Smart телевизор ви позволява да гледате програми на запис, поддържа богата колекция от онлайн приложения, разполага с камера за разговори в Skype или в социалните мрежи. Уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, реални движения, правят Philips Elevation идеалния избор за всички, които искат да се насладят на завладяващи зрителни изживявания.

Гери Турийска: Не бих написала поп-фолк песен
Ефектни къдрици без преса, маша и ролки