“Седем дни сами” е продължение на “Дамски вторници”

Авторката на Дамски вторници продължава историята на петте приятелки в новия роман Седем дни сами.

Спомняте ли си петте приятелки Юдит, Ева, Каролине, Кики и Естел от Дамски вторници?

Сега дамите се завръщат за ново приключение в търсене на истините от живота. Какво им предстои? Отпускане, пречистване и отслабване. Или поне така си мислят те, когато се запътват на 7-дневна почивка в усамотения хотел-замък Ахенкирх с цел лечебно гладуване.

Там обаче дамите ще се изправят пред осъзнаването на някои болезнени истини, за да прозрат, че волята, която им е необходима за постигане на физическа красота, ще бъде по-добре да впрегнат за постигане на истинско приятелство, преодоляване на проблемите между поколенията и обич към семейството и хората, които държат на тях.

Глад и железни правила, неизбежни проблеми, които възникват от напрегнатата обстановка – това е, което предстои на петте жени, чието приятелство ще бъде поставено пред изпитание.

Моника Пец поставя под прицел тенденцията за съвършени тела. С остроумие тя кара читателките си да осъзнаят, че често следването на тази тенденция лишава жените от истинското щастие. Усилено гонейки идеята за перфектното тяло, те забравят че външния вид не е нищо без щастието от хармоничните отношение с хората, които истински ги ценят и обичат.

Продължението на Дамски вторници Седем дни сами е четиво, което ще ви увлече в приключение, от което ще излезете осъзнали някои простички истини, които често забравяме – кои сме отвътре и как се чувстваме е по-важно от това как изглеждаме.

Издателство Ентусиаст/цена 15 лв.

Създадоха парфюм за купето на Mercedes S-Class
Мъжът Риби е добър партньор и страстен любовник
Перфектно тяло, гладка кожа и красиви крака
Как да носим роклята с къдри?