Нощно пазаруване на автомобили от София Ауто

На 20 юни за първи път беше организирано специално събитие за почитателите на марките Cadillac, Opel и Chevrolet – нощно пазаруване.

Под звездното небе между 21:00 и 01:00 часа гостите на One Night Offers избираха между над 40 представени автомобила. За уникалната нощ бяха осигурени специални условия за закупуване, лизинговане и застраховане.

Организаторите от София Ауто се надяват, че с тази нощ поставят началото на една традиция, която ще доближава предлаганите автомобили до бъдещите им собственици.

Сред атрактивните предложения по време на One Night Offers бяха 2,99% годишна лихва за закупуване на нов автомобил, предоставена от партньорите от УниКредит Лизинг, ЗАД Булстрад и застрахователният брокер на София Ауто предоставиха 2,99% тарифно число по застраховка Автокаско, а първите клиенти си тръгнаха и с пакети с 25% отстъпка за сервиз, резервни части и аксесоари.

Chill out атмосферата под звездите на София беше подсладена от вкусни изкушения Milka, а за разхлаждащите коктейли се бяха погрижили от Jim Beam. Първите 50 гости получиха подарък от София Ауто, а за всички присъстващи имаш томбола с награди.

Любовта връхлетяла внезапно Део и Елена
Защитете кожата си от слънцето с правилните храни
Да или не: Джулиан Хю в пеплум и панталон с принт
Мъжът Скорпион дава всичко от себе си в любовта