Мишка и клавиатура… за Свети Валентин

Графити колекцията на Logitech може да се окаже съблазнителен подарък за човека, когото обичаш.

Ако ти е втръснало от плюшени сърца и букети рози, намекни на половинката си да разнообрази подаръците за Свети Валентин. С клавиатура и мишка за компютъра. Не се шегувам. Вече ти разказахме за графити колекцията за фешън маниаци на Logitech. Изрисуваните компютърни мишоци са толкова сладурски, че Logitech ги виждат като част от любовния празник.

Арт джаджите са създадени в сътрудничество със сайта за интериорен дизайн Fresh Design Blog. Рейчъл Нюкомб, създател на сайта, знае колко е важно да имаш собствено усещане за стил, а тенденцията всичко да се персонализира се е превърнала в ключов параметър на дизайна. По повод на лансирането на колекцията Рейчъл дава няколко съвета как да придадем персонален облик на работното място:
Бъди креативна. Създай си уникален стил с креативност и въображение. Помисли дали не би могла да използваш по различен начин вещите, или да ги промениш – да ги изрисуваш, да ги покриеш с фолио. Новият популярен тренд след рециклирането е Upcycling – да превърнеш непотребните или нежелани вещи в нещо практично и красиво.
Използвай нещо просто. Видът на мястото не трябва да е нещо свръх, не се впускай в изискващи драстични мерки декорации. Понякога простите промени имат най-голям ефект. Например, стикерите за стена могат да променят една стая, мебел или врата. Освен това стикерите имат изобилие от дизайни и са доста фешън начин внесеш свежест.
Оцвети бялата стена. Окачи на стената голям, елегантен колаж. Може да избереш паметни семейни моменти или рисунки на децата. Сложи ги в една голяма рамка или няколко по-малки.
Обмисли “малкия” размер. Дори малкото пространство може да се превърне в реклама на нашия собствен стил.
Работа от вкъщи. Ако декорираш работното си място според желанията си, ще увеличиш продуктивността си. Може да покриеш стола с красива тапицерия, да боядисаш в любимия си цвят, да избереш цветни папки за документите си, дори да залепиш върху бюрото стикер с мотото си за вдъхновение!

Виж още:
Фредерик Бегбеде с нова книга
Новите “50 нюанса сиво” са…
Фотоапарат за всякакъв случай
Страшни дневници и нощници