И порно звездата Саша Грей прописа романи за жени

Саша Грей, или една от най-изявените актриси в хардкор порното, става писателка.

Романът й “Обществото на Жулиет” ще е в садо-мазо стил… разбира се. Макар че книгата ѝ е поредното BDSM литературно развлечение за жени, Саша има самочувствието на новата Е Л Джеймс. При това дори по-добра от авторката на “50 нюанса сиво” заради доста по-впечатляващия си личен опит!

Едва на 18, Саша влиза в света на хард порното и само за три години снима над 200 продукции.

Ако се питате дали романът ѝ наистина предлага нещо кой знае колко по-различно от “50 нюанса сиво” и последвалите, отговорът е – вероятно не. Единственото, което ни впечатли силно е началото на книгата. В своеобразното интро порно труженичката споделя своята философия за живота, според която най-важното нещо на света е оргазмът.
И стига още по-далече: като заявява, че в Библията на всяка страница всъщност се говори за секс. “Ако Библията наистина е била предназначена да бъде наръчник за живота ни, защо хората, които са я написали, са се заиграли с разни семантични номера и са скрили истинския й смисъл? Не е ли нейната мисия да накара хората да се чувстват по-добре, да оценят истински живота си? Какво може да накара хората да се почувстват така по-добре от секса?” – пита риторично Грей.

Дали това е философско откритие, или безвкусен опит да предизвика скандал и да се отличи от стотиците си предшественички с еротични книги?


За да научите повече, прочететe откъси от книгата на стр. ii