Huawei FreeBuds 3: Нека музиката не спира

Музиката често е нещото, което повдига духа ни и съживява енергията ни или ни успокоява. Затова искаме качествен звук, чието въздействие е без компромиси.

Huawei FreeBuds 3 са новите изключително леки и комфортни безжични слушалки, които изненадват с изключително качество на звука за своя малък размер.

Това са първите безжични стерео слушалки, които едновременно поддържат шу­мопотискане при обаждане и актив­но редуциране на шума в реално вре­ме. Функцията за намаляване на шума може да се включи и изключи чрез двойно докосване на лявата слушалка. А приложението за смартфон Huawei AI Life дава достъп до настройките на слушалките и позволява да избираш какво да чуваш – например само съоб­щенията за спирките на метрото без друг външен шум или пък напълно да го изолираш.

Така през цялото време можеш да се потопиш в музика с кристален звук и мощен бас, което дава усещане за слушане на музика в студийни условия.

Huawei FreeBuds 3 работят 4 часа с едно зареждане. Може да се зареждат безжично – в удобния калъф за зареждане, с който се предлагат, или чрез обратно зареждане от поддържащ функцията смартфон.

Предлагат се в три стилни цвята – черно, бяло и червено.