Жизел Бюндхен показа приказния си дом

Ако Жизел Бюндхен не беше модел, тя щеше да бъде интериорен дизайнер, архитект или фермер. И ако 37-годишният супермодел не беше омъжена за куотърбек на New England Том Брейди, вероятно нямаше да живее в Масачузетс.

Родената в Бразилия красавица показа разкошния си дом в Бруклин, Масачузетс, и въпреки очевидните различия с родината й, е лесно да се разбере защо обожава студената бостънска зима в последните десет години. “Защо живея тук? Това се нарича любов”, казва Жизел.

Какво яде Жизел, когато не е на стриктна диета?

“Обичам съпруга си. Децата ми са родени тук, в нашия стар апартамент на ул. “Бейкън”. Те са малки бостънчани и обожават времето. Но няма да лъжа. Студът не е по вкуса ми. Аз съм бразилка. Бих предпочел да живея боса в колиба някъде в средата на гората”.

Бюндхен е заложила на белите стени и елегантни материали като дърво, стъкло и неръждаема стомана. Големите стъклени врати се отварят към обширен заден двор с насаждения и високи дървета, където моделът играе с децата на футбол, съпругът й Брейди играе голф, а децата и домашните любимци могат да бягат на свобода.

Жизел разчита на DIY скраб за перфектната си кожа

Орхидеите в саксии, големите огледални часовници и цветните бутилки са разположени във фоайето и кухнята.

Hero Slider