Внесете свежест в гардероба си

Вдъхновете се от няколко свежи идеи за организиране на гардероба.

Начинът, по който сте подредили гардероба си, е ключов за намирането на това, което търсите. Предполагаме, че и вие като нас сте понатрупали доста модни творения в гардероба си.

Независимо, че остават зад затворени врати, ще ви бъде уютно и приятно, а и много практично, да подредите и организирате гардероба си, за да знаете кое къде е и да внесете доза обновление и свежест там. Почерпете идеи от нашите предложения и действайте!

Ако разполагате със свободна стая или килер, може да я превърнете в дрешник. А това означава, че може да вложите въображение и да създадете приказно местенце за страстта си към модата.

Подредете дрехите и аксесоарите си по цвят и вид, за да създавате бързо и лестно ефектни комбинации.

Всеки сезон отделете време да приберете дрехите от отминалия и да подредите всичко според сезона, който настъпва. Изглежда скучно, но е практично.

Ето една хитринка, която харесахме особено много. Приберете обувките си в техните кутии, а за да не ровите всички, чудейки се в коя какво имаше, на всяка залепете снимка с обувките в нея.

Може да използвате библиотека като шкаф за обувки, превръщайки я в любимата си част от интериора.

Впрегнете въображението и превърнете гардероба в най-стилната и впечатляваща част от спалнята ви.

Използвайте отворени шкафове и външни рафтове, за да придадете характер на стаята. Единственото условие е да обичате реда и организацията.

Кой е казал, че всичко трябва да бъде в една стая? Обувките обикновено си държим в антрето или където е удобно в зависимост от жилището. Нуждите и предпочитанията ви са това, което ще направи пространството уникално и ваше.