В стилния калифорнийски офис на Миранда Кер

Вдъхновяващи цитати, снимки на малкия Флин, кристали и много цветя превръщат офиса на Kora Organics в Санта Моника в нещо повече от работно място за Миранда Кер. 

Австралийката, която в последните години се е отдала изцяло на козметичния си бранд, превръща офиса в истински оазис, в който може да медитира и да черпи вдъхновение по всяко време. Откриването му бележи и разширяването на Kora Organics и дебюта й в магазините на Sephora. “Много държа на малките детайли,” споделя Кер. “Именно заради това се занимавам с почти всеки аспект на бизнеса: от формулите през производството и опаковките, до продажбите и маркетинга. Това, което ми харесва в компанията ми, е че всеки ден научавам нещо ново. Много е зареждащо да видиш, че усърдната работа и планирането дават резултат!”

Преди месеци Миранда сключи брак с милиардера Евън Шпигел, с който живеят в Лос Анджелис. Ето защо и е нужно офисът на Kora Organics да е максимално близо до дома й, тъй като освен бизнес дама, Кер на първо място е майка. “Обикновено се будя към 6:00 и медитирам, преди синът ми да се събуди. Закусваме заедно и след това го водя на училище в 8:00. След това се прибирам, тренирам и се отправям директно към офиса за срещи.”

“Мултитаскинг” е думата, която най-добре описва ежедневието на супермодела. Балансът между работата, успешния бизнес и кариерата на модния подиум е нещо, което Кер е открила за себе си. “Често правя пилатес, докато съм с маската си за лице,” казва австралийката. “Но наистина, всичко се свежда до доброто планиране.”

Вижте снимки на Миранда на работното й място в галерията по-долу! (My Domaine)