В дома на Киара Ферани

Когато си най-известният моден блогър в света, изявяваш се като дизайнер на обувки и непрекъснато пътуваш, за да си сред гостите на първите редове на всички седмици на модата в Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж, ти остава много малко време да декорираш дома си. 

Говорим, разбира се, за Киара Ферани от The Blonde Salad. В последните години влиянието на италианката в модните среди нарасна неимоверно много, а самата тя лансира свой бранд за обувки и аксесоари и почти постоянно снима фотосесии за най-известните издания, сред които Vogue и Marie Claire. 

Наскоро русата амбиция се премести в меката на шоубизнеса Лос Анджелис, вероятно преследвайки още по-голяма реализация. Няма да се учудим, ако скоро я видим със свое собствено риалити шоу. Модните блогъри гледат на дома си като на добре планиран и издържан тоалет, затова бяхме много любопитни да видим как изглежда жилището за милиони, в което Ферани живее в West Hollywood. За декорирането тя се е доверила на известната фирма Consort Design, а резултатът е повече от впечатляващ. Вижте снимките!  
Още на стр. ii