Топлина и очарование у дома с помощта на бохо акценти

Топлината и фантазията, която носят етно мотивите, са един от любимите ни начини за освежаване на интериора.

Персийски и марокански принтове, груби материи, пискюли и ресни… смесваме ги и получаваме стая с уникален облик и няколко идеи повече настроение!

Сигурни сме, че и вие харесвате тези пъстри мотиви. Както и че с идването на хладното време имате нужда да направите дома си по-уютен и жизнерадостен! Затова ви предлагаме няколко идеи за бохо декорация, с които ще го постигнете.


Вместо диван и масичка за кафе – просто постелете пъстро етно килимче и разхвърляйте около него големи пъстри възглавници.
В помещението от снимката атмосферата много хармонично е допълнена от зеленина и един съвсем непретенциозен на вид полилей, както и от малката масичка от дърво, която може да се използва за списания.


Мароканските мотиви (като шарката върху този диван) сега са много актуални. За допълнение, маските и сувенирите в Афро стил на стената създават приключенска и екзотична атмосфера.


Ресните, драпериите и персийският килим създават едно съвременно и леко усещане, напомнящо за “1001 нощи”.


За всички, които се притесняват да не претрупат стаята с шарени цветове, е този вариант – етно мотиви в черно, бяло и слонова кост.


Също така съвсем не е нужно да обзавеждате цялото помещение в етно стил. Един обособен кът с подходящите акценти е достатъчен, за да направи интериора интересен.


Използвайте и малки аксесоари, като например фенери в традиционен Марокански стил, в които са поставени свещи.

В домовете на модните блогъри
В дома на Киара Ферани
Силната музика изчиства дома от лоша енергия