Страхотни идеи за твоя домашен офис

Само няколко квадратни метра, малко пари и достатъчно въображение стигат, за да превърнеш работния си кът у дома в уютно и удобно място

Започни с най-важното за работното място – удобен стол и добро осветление. Столът трябва да поддържа гърба в правилна поза, а осветлението трябва да бъде съсредоточено върху работния плот, без да уморява очите и да не предизвиква главоболие.
Ако вече имаш стол и лампа, ти остава да си набавиш другото най-важно нещо, а именно маса. Стилна и оригинална идея, която спестява място, е да използваш стара пейка вместо плот. Просто я фиксирай на стената на удобната за теб височина. ако нямаш нищо подобно вкъщи, на пазара има богато разнообразие от подобни подпори (Практикер, IKEA).
Металната пружина, която крепеше матраците ни по време на социализма, е друг оригинален елемент за домашния офис, без да се налага да харчиш и стотинка. Може да я оставиш в автентичен цвят, или да я боядисаш със спрей за метални повърхности, във весели цветове за настроение.
Колажът от снимки, детски рисунки и туристически картички на стената над бюрото ще направи пространството по-интимно и уютно.
Още идеи на стр. ii