Спалнята в бяло е оазис за релакс

За някои кухнята и банята са най-важните помещения в къщата. Може би е така, но за дома най-важна е спалнята.

Тази стая е вашият малък рай, в който всеки ден се отпускате, събирате енергия и сили, бягате от динамиката. Неслучайно повечето храмове и стаи за релакс са в бяло – цветът на чистотата, на спокойствието и на чистата енергия.

Спалнята е отражение на собственика й. Тази стая е огледало на неговия вътрешен свят. Декорацията й е сред най-провокиращите въображението. Затова селектирахме много идеи за спалня с основен цвят на интериора в бяло, които да ви вдъхновят да създадете истински оазис за сън и релакс в дома си.

Помислете за цвета на пода: върху него може да правите много неща – да лежите, да медитирате, да тренирате… Цветът му трябва да може да се комбинира с различни килими, черги и други настилки, които внасят уют и разнообразяват дизайна.

Заобиколете се с неща, които ви харесват и ви правят щастливи. Спалнята е помещение, в което е добре да се отпуснете в собствения си свят, заобиколени от нещата, които обичате.

Дайте място на природата – подобни детайли умиротворяват ума и помагат за по-лесно постигане на хармония. Растения, цветя или рисунка над леглото ви е достатъчно докосване на природата във вашия оазис.

Снимки: Pinterest