Първи поглед в колекцията на Даян фон Фюрстенберг за H&M Home

“Единственото правило за декора у дома е той да отразява кой си и да се чувстваш абсолютно комфортно с него”, смята Даян.

Една от най-дългоочакваните колаборации на шведската марка дебютира на пазара на 16 април – тази, дело на модната дизайнерка Даян фон Фюрстенберг.

В колекцията й за H&M Home са включени 31 артикула, които перфектно въплъщават креативната енергия на Даян. С лека закачливост, нотки модернистичност, но и достатъчно устойчиви на тенденциите – предложенията от колаборацията могат да се включат във всеки тип интериор.

Мисия красив дом: Какъв тапет да изберем

“Тайното ми желание за тази колекция е поне един артикул да скрие в себе си интимността на живота и домовете на хората. А когато го погледнеш, да му намигнеш и да се сетиш за мен”, казва дизайнерката в изявление по темата.

Сред продуктите виждаме селекция от свещи с разнообразни аромати и цветен външен вид, стилни подноси, вази и още. На много от артикулите виждаме дръзки принтове, в комбинация със смели цветове и няколко вдъхновяващи цитата, в крак с тенденциите в интериора днес.

“Когато се съмняваш в силата си, даваш сила на съмненията си”, гласи един от цитатите и Даян споделя, че се надява тези думи да ни събуждат рано сутрин с енергията и увереността да се изправим пред предизвикателствата от деня.

Вижте още от колекцията в галерията.

В дома на френските инфлуенсъри

Fashion GalleryHero Slider