Нюйоркският дом на Кендал и Кайли

Дори петзвездните хотели не са опция, когато фамилията ти е Дженър и ти се налага да останеш в Ню Йорк за седмицата на модата.

Ето защо Кендал и Кайли се възползват от услугите на компанията за недвижими имоти Douglas Elliman, която им предоставя пентхаус в престижния квартал Трибека, в който двете да отседнат. Апартаментът на последния етаж на сграда струва 27 млн. долара, а двете риалити звезди го ползват съвсем безплатно. Е, в замяна на няколко поста в Instagram, които достигат до милионите им почитатели.

Двете дами, които освен като модели и гости, се изявиха и като дизайнери на NYFW, представяйки новата си линия Kendall+Kylie, се възползвали от луксозното жилище с девет спални и седем тераси, разкриващи спираща дъха гледка към Манхатън. Апартаментът е обзаведен така, че живеещите в него да се възползват максимално от естествената светлина – с множество френски прозорци, уютни мебели, решени в бяло, камини и микс от метал и дърво, осигуряващ модерен контраст.

Наскоро Кендал стана собственик на къща за 6,5 млн. долара в Лос Анджелис, чиито предишни собственици са холивудските звезди Емили Блънт и Джон Красински. Кариерата й на един от най-търсените супермодели в момента скоро може да я накара да си потърси собствено място в Ню Йорк, близо до приятелките й Джиджи Хадид и Хейли Болдуин, които също живеят в мегаполиса.

Вижте снимки от пентхауса, който Кендал и Кайли наричаха дом в рамките на NYFW в галерията!