Новото любовно гнездо на Роузи и Джейсън Стейтъм

Роузи Хънгтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са сред любимите ни стилни двойки, а е очевидно, че добрия вкус на червения килим се пренася и върху луксозните имоти. 


Двете британски звезди инвестираха 13 млн. долара в семейно имение в Бевърли Хилс, Калифорния. Това подсили слуховете, че двамата са сгодени. Моделът на Victoria’s Secret и екшън звездата са заедно от 5 години и напук на непрекъснатите твърдения на таблоидите, че отношенията им се разпадат, те продължават да демонстрират безоблачно щастие. 
Дали огромната къща с басейн не е знак, че двамата вече се замислят за семейство? Със сигурност кариерите им вече са достатъчно развити, за да могат без проблем да забавят темпото. Според сайта TMZ, двойката си е разделила сумата, която са платили за имението, като по всичко личи, че Роузи вече е сред най-скъпоплатените модели и може да мери богатството си с това на половинката си, който пък изкарва огромни хонорари от участието в блокбъстъри, последният от които е седмата част на “Бързи и яростни”. Хънтингтън-Уайтли от своя страна продължава с успешната си кариера на модния подиум, но и вече се изявява като дизайнер, проектирайки собствена колекция Rosie for Autograph за Mark&Spencer. 
Огромната къща е построена през 1983 г. и има цели 5 спални и 8 бани. Обзаведане е модерно, но интериорът ѝ съчетава както метал, така и много тъмно и светло дърво, правейки я доста уютна. Огромните френски прозорци гарантират проникването на много естествена светлина, а високите тавани и светлите стени и мебели се грижат декорацията на дома да изпъкне по най-забележителен начин. 
Дървото заема централно място в обзавеждането на жилището, като дори витото стълбище, водещо към втория етаж, е с дървени стъпала. Подовете също са покрити с масивни дъски или бял мрамор, съчетаващ се прекрасно с останалата част от бяло-кремавия интериор. 
Голяма зимна градина с камина и удобни столове води към просторния двор, който, разбира се, включва широк басейн с многобройни шезлонги и чадъри. В двора може да се види дори огромно дърво с люлки.