Мрамор, мед и повече зеленина

Домът е мястото, в което прекарваме най-много време от своя живот и е задължително да го превърнем в малък оазис на уюта, спокойствието и щастието.

А какъв по-добър начин да преобразим своето пространство от това да заложим на някои важни детайли, вдъхновени от новите дизайнерски решения. Момичета, не се притеснявайте да приложите у дома някои от актуалните и свежи идеи, които ще ви предложим. Ето какво ще е актуално в интериора през 2017 година:

Повече зеленина
Може би един от най-задължителните елементи за тази година са стайните растения. Ако вече ги имате у дома, още по-добре. Те помагат на пречистването на въздуха в апартамента, а също така внасят и колорит в интериора.

Тъмно синьо
Време е да заложим на скандинавското настроение у дома и да добавим различни акценти в морско синьо. Може да боядисате старите шкафове в кунята, или пък да заложите на няколко кадифени възглавнички за вашия хол.

Hygge
Не е изненада новата тенденция hygge (която буквално означава комфорт и удобство), защото именно от това се нуждае всеки дом. Не търсете повече, Pinterest е идеалното място, на което можем да намерим своето вдъхновение. А специалистите съветват да заложим на меките материи, на естествените материали и на СПА елементите.

Мрамор
Подът може да не е единственото място, което да бъде издържано в мрамор. Вече може да облицовате и стените си, но е най-добре да изберете по-светъл вариант.

Акрил
Всички сме почитатели на мебелите от акрил, които пропускат светлината. Може да заложите на малка масичка за кафе, която е почти незабележима, защото е прозрачна. Тези почти невидими мебели са идеалното решение, ако се търси ефект на простор и свобода в пространството.

Мед
Медта официално е елементът на 2017 година. Заложете на различни акценти у дома – вземете си ваза или саксии за цветя, може също така да добавите купи за плодове.

Подово отопление
Няма нищо по-уютно от топла стая, през която да прекосяваш с боси стъпала. Ако сега стартирате освежаващ ремонт, задължително заложете на подовото отопление.