Модерен стайлинг за дома

Известната стилистка и дизайнерка Рейчъл Зоуи вече може да се похвали и с ново начинание – книга, посветена на обзавеждането на дома “Living in Style”. 

По повод издаването на книгата Зоуи сподели няколко кадъра от личния си дом в Бевърли Хилс заедно с различни съвети за това как да освежим интериора вкъщи.  
И въпреки че нейната къща е пълна с антични мебели и дизайнерски вещи, точно както и гардероба ѝ, със сигурност можем да почерпим вдъхновение от подредбата, материите и акцентите, които дизайнерката е избрала за калифорнийския си дом.  



Преобразете спалнята си 

“Винаги съм искала спалнята ми да е луксозна, но и да е най-комфортната стая в дома ми. Избирам основно бяло и пастели, но обичам да има цветни акценти, под формата на възглавници или букети с цветя. Експериментирайте с различните материи – кашмир, сатен и памук, а накрая изберете шарени възглавници, които освежават стаята.” 

Придайте щипка цвят 

“Това важи за всички стаи. Мислете за цветните декоративни аксесоари по същия начин, по който избирате бижута, за да допълните тоалета си. Това е най-добрият начин да придадете настроение на дома си. Избирайте неща, които отразяват собствения ви стил и ви вдъхновяват.” 

Още на стр.ii