Красотата се крие във всеки ъгъл в дома на Кирстен Дънст

Звездата от “Spiderman” и “Мария Антоанета” отваря вратите на своето ранчо с характер в Лос Анджелис.

Всяка мебел, която намира мястото си в дома на Кирстен Дънст, има история и сега тя я разказва в интервю за Architectural Digest редом до дизайнерката, Джейн Холуърт, с която е работила по интериора.

Работата им по дома е започнала отдавна, след като Кирстен познава Джейн още от 18-годишна, а е купила дома си само няколко години по-късно.

“Тя се вдъхновява от красивите неща. Вижда поезията в тях. За нея не става дума само за стила или произхода им, а за това, което носи усещането за дом”, споделя за Дънст дизайнерката.

Точно този подход си личи в интериора на дома – в него срещаме предмети и мебели на много години, със следи от времето, но съвършено красиви въпреки недостатъците си. Такива са лампата с кораби от кристали и златисти елементи, вратата от апартамента на Джаки Кенеди и органът на Брайън Уилсън, които виждаме в дома на Кирстен.

За ранчото, построено през 1930 година, актрисата казва, че то е изпълнено с емоция и история и точно това го прави красив в нейните очи. Потопете се в кадрите от дома с видеото по-долу.

Popular