“Когато обичаш нещо, вземи го. Изключение са само мъжете, но пък с тях можеш да се разведеш”

Бетси Джонсън обзавежда дома си с огромна любов и го изпълва с предмети, които обича, както и с главозамайващ микс от цветове.

Къщата й в Малибу има три спални и две бани, една от които външна. Целият дом е потънал в ярки цветове и зеленина и вибрира в младежка спонтанност. Нищо тук не е планирано.

“Какъв беше процесът на обзавеждане и декориране? Нямаше процес!” – учудена е от този въпрос Бетси. “Купувах само неща, които обичам. Никога не бих наела интериорен дизайнер за дома си и не бих следвала съвети от списанията. В своя дом човек трябва да прави онова, което обича, а толкова малко хора днес имат смелостта за това.”

Повече лекота, въздух и цвят: домът ни през лятото

“Когато обичаш нещо, вземи го. Единственото изключение са мъжете, но с тях можеш да се разведеш”, обобщава дизайнерката.

Бетси описва къщата си като място, побрало целия й живот. Тук са всички любими неща, които е колекционирала, затова тя сравнява къщата с една голяма къща за бижута. “В Малибу съм, имам плаж, вече нося само чехли и мокасини”, описва живота си тук Джонсън.

Пъстрото очарование на един апартамент в Лисабон

От къде пазарува предметите за дома си?
“Пазарувайте там, където ви отведе сърцето ви. Не мислете предварително за това какво трябва да купите, важно е само това какво ви радва.”

Разгледайте в галерията още снимки от нейния фантастичен цветен дом.

Fashion GalleryHero Slider