Къщата за гости на Джесика Алба

Познаваме Джесика Алба като обичана актриса, отдадена майка и стилна модна икона. Но американката с мексиканско потекло е много повече от това – тя е отдадена бизнес дама и освен от мода, разбира и от интериор. 

Затова първото нещо, което основателката на компанията The Honest Company прави, когато събира малко пари в началото на кариерата си, е да си купи първото самостоятелно жилище в Лос Анджелис. Според самата нея, този дом ѝ напомня къща на дърво и макар вече да не живее там, го обича все толкова много. 

“След като си купих тази къща, когато бях млада, всичко, което изкарвах, инвестирах в нея. Имам специална връзка с нея,” казва Алба за своя дом с две спални, говорейки пред сайта за интериор Domaine. 

Но след като вече e омъжена за продуцента Кеш Уорън, от който има две дъщери Онър и Хевън, къщата е много тясна за голямото семейство. Алба обаче решава да я превърне в къща за гости и дом, който да отдава под наем за посетителите на Града на Ангелите. За да го трансформира, тя наема интериорния дизайнер Мат Сандерс, който съчетава модерния привкус и домашния уют по уникален начин. 

Както можете да предположите, самата Джесика имала огромен принос в това как да изглежда къщата накрая. Тя си представяла нещо средно между дом и луксозен хотел.
“Аз самата пътувам много и ако имаше къща като моята, в която да остана, вместо да бъда на хотел, бих искала да остана в нея. Представях си пътешественик, който би искал да отседне в уютно, но луксозно място. Ето в този дух е обзаведена къщата.”
Продължава на стр. ii