Какво ще е модерно в интериора тази година

Какво ще е модерно в обзавеждането на дома през тази година?

Цветовата гама се променя, моделите се обновяват, материите, които играят ключова роля в декорирането на дома получават нов, модерен имидж.

Орнамент във формата на обърнато “V”
На преден план в декорирането на хола излизат вълнообразните паралелни линии, познати като шеврон, или орнаменти във формата на обърнато “V”. Геометричен мотив, който ще обнови стени, лампи, възглавници и завеси. С този десен ще намериш дори спално бельо. Комбинирай ярки цветове, за да аранжираш поп сцена, или се заиграй с комбинации от червено и синьо.

Изумрудено зелено
Изумруденото ще е цветът, който ще виждаме често през следващите месеци. Горещ моден тренд, цветът на изумрудите превзема челните места по популярност и дома.

Внеси в стаята усещане за релакс с този тон на зеленото. Ако нямаш склонност да прилагаш дръзки цветове по стените, инвестирай в елементи, които лесно можеш да подмениш – като килим или лампа. Особено подходящ е за вили, но на минималистичните градски апартаменти придава особено усещане за свежест. Позволява и разнообразяване с различни мотиви като листа или флорални в комбинация с покривки за дивана.

Виж още тенденции на страница ii