Имението на Кара Делевин – вдъхновено от Playboy, “Алис в страната на чудесата” и толкова много още

“Алис в страната на чудесата”, джунгла, Дейвид Боуи, имението на Хю Хефнър, японски стил, Gucci – опитайте да си изберете водеща тема от дома на Кара, много са.

“Ако ти е скучно, значи ти си скучен”, казва майката на Делевин и изглежда, че това е мотото, по което се води и моделът, ако съдим по дома й.

Видеото за Architectural Digest на Кара Делевин е може би най-хаотичното от всички досега. Със скрити стаи, тайни тунели под формата на вагина, домашна джунгла, колекция чудати шапки и костюми, на които ще завиди и Лудият шапкар от “Алис в страната на чудесата” – имението на супермодела и актриса е изпълнен с неочаквани елементи и смесица от стилове.

Понеже е по-бързо да направим това, ще ви кажем какво липсва от дома на Кара – всякакви наченки на скучноватост. От стая в стая стиловете и източниците на вдъхновение се променят, но едно е общо между всички от тях: когато влизате през вратата, трябва да оставите  задръжките си отвън.

С нейното имущество от 28 милиона долара Кара с креативизъм е преобразила дома в Лос Анджелис, създаден първоначално през 1941 година като олицетворение на английския кънтри стил. С помощта на архитекта Николо Бини Делевин в имението днес присъстват десетки уникални за звездата елементи – розова стая, вдъхновена от имението на Хю Хефнър, тапети от Gucci, две отделни стаи за обувките и за дрехите й, както и двор с огромно барбекю, басейн и шадравани в типичен L.A. стил.

Домът на Кара е нещо, което трудно можем да опишем единствено с думи, затова вижте видеото по-долу за всички неочаквани детайли от имението.

Hero Slider