Хитри декорации за лятно преобразяване на дома

Преборете следваканционната депресия, като декорирате жилището си със свежи летни аксесоари.

Креативните направи-си-сам проекти, които ще обновят дома ви, са и доста елегантен начин да приветствате новия сезон, който наближава, но и да оставите дъх на лято.

Плетени аксесоари

Използвайте въображението си смело и декорирайте с плетени плажни чанти и шапки. Създайте впечатляваща композиция, която ще ви напомня за горещото лято и плажовете.

Шапките с широки периферии са страхотен начин да създадете “картина” над леглото си, например.

Цветове

Заиграйте се с цветовете на морската вода, за да си сътворите усещане за вила край брега. Използвайте бяло и синьо и избягвайте тежките зимни материи.

Нови мебели

Не говорим за това да си купувате ново обзавеждане. Но харесахме това хитро преобразяване на палета. Виждали сме го като маса, но определено е много по-идейно да си направим сами шезлонг.

Една черна стена в помещението може да се превърне в идеалното платно, на което да подредите по ваш вкус любимите си фотоси от ваканцията, а защо не бележки, любими цитати или каквото ви хрумне и ви допада.

Ако обаче ви притеснява идеята за цяла черна стена, може да подпрете черна дъска. Така освен възможността да залепите снимки, ще може и наистина да нарисувате собствена картина. Бонусът тук е, че ще сменяте често рисунката.

Да вкараме природата у дома. Дървените трупчета са страхотни заместители на масичките за кафе. Може да ги боядисате в бяло.

Не пропускайте още:
Най-важните правила за стилен дом с малко пари!