Джесика Алба показа дома си

Домът на Джесика Алба в Бевърли Хилс отвори врати за любопитните фенове на актрисата.

Джесика, 32, покани в къщата интериорния сайт Domainehome.com и разказа как със съпруга й са купили и ремонтирали мястото.
С удоволствие можем да отбележим, че в красивия дом не откриваме и най-лекия намек за помпозност. Разбира се, след като обитателката е една от най-стилните млади актриси, то няма причина и къщата й да разочарова! Просторен и същевременно уютен, домът на Джесика е комбинация от модерно излъчване и много винтидж елементи.  
Когато Джесика и Каш Уорън за пръв път виждат къщата, тя представлява леко безвкусна смесица от стилове, повлияни от Тоскана и от Испания. “Жълто-оранжеви изкуствено състарени стени, теракота навсякъде” – така актрисата описва първото си впечатление. По това време, Джесика е бременна с първото си дете.
Когато решават да купят къщата, Джесика и Каш се спират на мебели с история, носещи средновековно излъчване. “Нещата масово производство нямат този чар, който е типичен за по-старите”, убедена е Джесика. “Харесва ми когато едно нещо има история”.


Винтидж находките й варират от много евтини (като например гардерба на по-голямата й дъщеря Онър, купен от битпазар) до истински съкровища. Люлеещият се стол на Алба например е принадлежал на самия Ф. Скот Фитцджералд.


Усещането за история зад всеки предмет се допълва от семейните спомени на семейството както по линия на Джесика, така и на Каш. Когато се нанасят в дома си, двамата молят всички близки да им изпратят старите си, черно-бели снимки. Сега сканираните фотографиите красят стените на предверието на дома. 


“Хубаво е децата да растат с тези образи на своите роднини” – споделя прелестната Джесика.

Как да се преборите с последните килограми
Седмицата на звездите в снимки
Тъжната музика след раздяла е като разговор с приятелка
Най-сладките деца на известните!