Дакота Джонсън и нейното късче от рая

Дакота Джонсън отворя вратите на своята приказна къща в Лос Анджелис от 1947 година.

Тя живее там от 2016 година насам, а когато е купила имота, е струвал 3.5 милиона долара. Според нея обаче никога няма да разберем колко ще струва след промените, които тя е направила, защото не си представя някога да продаде красивата къща.

Постройката е създадена от архитекта Карл Мастън и предишният му собственик е бил създателят на “Glee” и “American Horror Story” Раян Мърфи.

В нея има три спални, малка кухня, трапезария, просторен хол, офис, а навън актрисата разполага с голяма градина с джакузи и басейн.

Вътре обстановката е изпълнена с настроение на уютен шик с малко заемки от бохо стила. В хола на Дакота смесицата от цветове е главно от в неутралната гама, но разпръснатите вещи придават цвят и настроение на мястото. Там най-много се откроява и винтидж пианото й.

Аранжирай дома си като инфлуенсър

Сред любимите й неща в къщата е голямата библиотека, на която е поставила не само значителната си колекция от книги, но и някои от наградите си и важни за нея предмети… както и един череп, за който тя не даде обяснение, надяваме се не с причина.

Друго нещо, което прави впечатление, са разпръснатите навсякъде кристали, много от които са й подарък, но ги е оставила из къщата, за да носят добра енергия.

Природата ще преобразява домовете през 2020-та година

Оставили сме още акценти от видеото на актрисата за AD в галерията, а целият клип можете да гледате тук:

Спиращо дъха! Никол Шерцингер и нейният дом на покрива на света

Fashion GalleryHero Slider