Брадли Купър подари на Ирина Шейк къща за 13 милиона

След като мина премиерата на филма A Star Is Born, Брадли Купър реши да си купи нов дом.

Брадли Купър и Ирина Шейк започнаха да излизат в началото на 2015 година, а миналата пролет на бял свят се появи дъщеричката им – Леа де Сейн Шейк Купър.

Преди дъщеря им да се роди, Брадли Купър се бе преместил в дома на Ирина в Ню Йорк и явно се е влюбил в Голямата ябълка, тъй като именно там е закупил новото жилище за семейството си.

Дни след премиерата на хитовия римейк “Роди се звезда”, 43-годишният актьор инвестира цяло състояние в недвижим имот и подарява на своята половинка пететажно жилище с площ 1200 кв.м, четири спални и четири бани. 

Новото жилище е изключително просторно, обзаведено в минималистичен стил. Цветовете са много земни и ненатрапчиви, а акцентът пада върху различните десени и текстури на килимите и меката мебел. Почти във всяка стая мебелите са направени от дърво, което създава усещане за уют и топлина в дома.

Освен това, в новия дом семейството ще разполага и с библиотека и собствена винарна. Имотът е на стойност 13,5 милиона, което говори за огромния хонорар, който актьорът е получил от филма, в който си партнира с Лейди Гага.

В галерията може да разгледате прекрасното и просторно жилище на Брадли и Ирина. 

 

Fashion GalleryHero Slider