15 + 1 страхотни идеи за интериора

Творбите на дизайнера TomyK може да откриеш на iamtomyk.com, а тук ще те разходим из апартамента му в Атина, който грабва с изчистен стил и впечатляващи комбинации.

Апартаментът на дизайнера е декориран с естетика и стил, видими в работата му и във всеки ъгъл на дома му. Ето как изглежда жилището на артиста, изразяващо таланта му.

Всекидневната се намира в центъра на къщата. Около масата са поставени 4 стола, класики на Чарлс и Рей Иймс, върху оранжев винтидж килим с дълъг косъм. Един от впечатляващите елементи в къщата е белият дървен под. Първоначално паркетът е бил тъмночервен, но Томи винаги е искал бяла основа и затова наел човек, който постигнал сегашния вид.

Рамките са дело на собственика и са основна част от дома, всяка стена е отрупана с творби, с което е придаден имидж на поп галерия.

Холът е отделен от всекидневната с камина, което придава усещане за уюта на сепаре.

Диванът-ъгъл в сиви цветове играе ролята на неутрално платно, което е “приютило” цветна колекция от малки възглавнички. Белият, ръчно направен килим с дълъг косъм носи духа на естетичните тенденции на 70-те.

Стената, гледаща към улицата, има големи прозорци, които позволяват на светлината да окъпе цялата стая. “Голият” цимент дава минималистично, индустриално усещане, което е омекотено от колекцията стъклени вази и масички за кафе.

Малкото шкафче на колела във винтидж стил е разнообразен елемент в близост до входната врата.

Типографският нюанс е застъпен не само в колажите по стените, но и с орнаменталните букви, разположени в различни части на апартамента.

Виж още идеи за декорация на страница ii