Подобрете любовния си живот с помощта на фън шуй

Според древното изкуство фън шуй подредбата на спалнята ви играе съществена роля в това любовта да присъства в живота ви.

За да подобрите любовния си живот, подредете спалнята си по някои правила на фън шуй, за да активирате намеренията си да имате хармонична любовна връзка.

Окачете огледала и кристали

Разположението на спалнята ви е особено важно за любовния ви живот. Ако тя се намира в края на дълъг коридор или пък е до входната врата, това се нарича “устата на дракона” и може да създаде проблеми във връзката ви. За да се предотвратите евентуалните негативни влияния от подобно разположение, окачете огледала диагонално противоположни в коридора или в близост до вратата на спалнята. Може и да закачите кристална сфера директно на вратата на спалнята, за да подобрите и заздравите всички свои връзки и особено интимните.

Сменете спалното бельо

Изберете си спално бельо в ярко червено, бяло или ярко зелено, за да вкарате повече страст в леглото. Червените чаршафи ще накарат половинката ви да тръпне от желание, но не ги използвайте прекалено често, за да не “изгори” любовта ви.

Създайте искра със свещи

Две розови свещи в далечния десен ъгъл ще добавят искра и блясък в любовния ви живот, а ако сте сами, може да привлекат нова любов. Просто се уверете, че ще ги палите редовно.

Освободете място за партньор

Изпразнете чекмеджета и част от шкафовете, така че да освободите място за вещите на партньор, ако все още не сте обвързана. Освободете място и в банята, така че когато половинката ви се появи да къде са остави своите неща. А ако го направите, подходящият човек със сигурност ще се появи. Мястото за двама е изключително важно.

Добавете чувственост и визуална стимулация

Капнете няколко капки масло от иланг-иланг в йонизатора. Смята се, че уханието му пробужда животинските инстинкти. Закачете си и снимки на влюбени двойки или такива, които “говорят” на езика на любовта. Добре е да ги поставите с ясно намерение и около леглото или така че да може да ги виждате още на влизане в спалнята.

Не смесвайте работата и личния си живот

Ако искате да запазите любовта и всички изживявания, свързани с нея, динамични и страстни, не внасяйте работата си в спалнята. Ако е наложително да имате в спалнята техника или обособено бюро, отделете работния кът със завеса.

Използвайте трик с нощната лампа

Независимо дали търсите любов или просто искате да внесете пикантност във връзката си, може да опитате този фен шуи трик – палете нощните лампи край леглото всяка вечер по едно и също време, оставете ги да светят поне три последователни часа и ги гасете отново по едно и също време в продължение на 27 последователни дни.