Любимите ни моменти навсякъде около нас

Един от най-традиционните начини да придадем повече индивидуалност на личното ни пространство си остават снимките. 

Подредени върху полица в дневната, закрепени с магнит върху вратата на хладилника или поставени в рамка на нощното шкафче, любимите ни моменти, разпечатани на хартия, придават повече топлина и уют на всяко помещение. Един поглед към тези малки частици спомен моментално подобрява настроението ни, карайки ни отново да мечтаем за приключения или да планираме следващото събиране с приятели.

Освен по традиционния начин, снимките могат да участват в интериора на дома и в много по-оригинални декорации. Комбинирани в колажи и поставени в огромна рамка, прихванати с декоративни дървени щипки върху въженца над леглото или заемащи цяла стена в различни по големина и форма, но допълващи се рамки, са само част от идеите, които можете да реализирате сами.

В този забавен DIY проект на нас ни асистира най-малкият мнофункционален принтер HP DeskJet Ink Advantage 3785 (за повече информация относно твърденията, посетете сайта на HP тук). 

Екипът ни имаше възможността да тества принтера и неговото най-голямо предимство – възможността да разпечатаме любимите си снимки директно от телефона! Свързваме принтера със смартфона чрез Wi-Fi връзка, а след това е лесно като детска игра: избираме кадъра от галерията на камерата и натискаме Print.

Като едни истински виртуози на социалните мрежи нямаше как да не изпробваме и една любопитна екстра – приложението HP Social Media Snapshot. Както подсказва името му, този app ни дава възможност да принтираме снимките си по начина, по който сме ги обработили и публикували в интернет пространството. Свързахме го с профилите си в Instagram и Facebook, а от там избрахме още няколко кадъра. Редактирахме посланията и хаштаговете, добавихме къде и с кого сме били, и отново принтирахме.

С HP DeskJet Ink Advantage 3785 принтирахме върху фотохартия HP, която позволява да аранжираме снимките си веднага след принтирането им. Отлепяме фолиото на гърба на снимката, а след това я залепяме върху стената, вратата или хладилника в кухнята.

След като се сдобихме с любимите си спомени ни остана само едно – да вложим доза креативност и да ги превърнем в красива част от декорацията на всяка стая. Ако сме ви вдъхновили, в галерията по-долу ви даваме няколко идеи за интересни начини да комбинирате снимките, за да влязат те в ролята на акцент в интериора у дома.