Коледа в черно и бяло

Семпла, изискана и стилна – това са трите думи, които най-добре описват една Коледа в черно и бяло.

По начало коледната украса е пъстра, шарена, а напоследък и все по-бляскава. На пазара може да откриете богато разнообразие от играчки и декорации във всевъзможни цветови комбинации, като някои от тях са и обсипани с твърде много брокат, а понякога и с камъни.

BO HO HO! Задава се една различна Коледа

В опита си да откриете най-оригиналните и интересни декорации и с тях да създадете една хармонична украса, е много възможно да не се усетите когато прекалите. Резултатът? Един голям светещ и блестящ кич. 

Най-голямото преимущество на черно-бялата Коледа е, че няма как да сбъркате или прекалите, когато украсявате. Комбинацията от черно и бяло е по-стара и от света, и може да я срещнете навсякъде: в козметиката, модата, бижутерията и т.н. Контрастът между цветовете носи усещане за чистота и много изисканост. 

Коледна украса от 50-те и 60-те години

Една Коледа, изцяло в духа на тези два цвята, е много подходяща за тези от вас, които искат да избягат от баналното дуо червно и зелено или просто искат да изпробват нещо различно тази година. Какъвто и да е мотивът ви, в галерията ще откриете много вдъхновение.

Бонус съвет: Ако все пак искате малко повече топлина на празника, добавете “щипка” златни/сребърни акценти, или заложете на свежо зелено дръвче.

 

 

 

Fashion GalleryHero Slider