Mademoiselle Aia: 5 Instagram профила, които да последвате

Запознайте се с 5 от любимите ми инстаграмъри, а ако още не сте си направили профил в социалната мрежа, сега е моментът да го направите! Наистина е зарибяващо. 
Можете да ме последвате на @mademoiselleaia

@Howtogreen 


Ако сте почитатели на вкусната и здравословна храна, това е профилът за вас. Създателка е Александра Новикова, дъщеря на един от най-влиятелните ресторантьори в Москва – Аркадий Новиков. Красиви снимки и рецепти, заслужава си да я последвате за green вдъхновение.

@jannid – JanniDeler – красива, руса и с добър вкус към живота … 


Яни е момиче за милион долара и е с почти милион последователи в инста. Независимо дали е облечена в скини дънки и кожено яке или със спортен екип, тя винаги успява да привлече вниманието към себе си. Милиони момичета биха сключили сделка с дявола, само да се докоснат до гардероба й.


@RosieLondoner – по известна като The Londoner в света на блогърите 


Роузи или The Londoner, както е по-известна, е любимото момиче на всяка лондончанка. Нейните снимки са микс от мода, пътешествия и вкусни изкушения. Макар и да ви е трудно да повярвате, това момиче с перфектни мерки наистина обича да си похапва.


@Alexisren и @Jayalvarrez – готини, млади и свежи… 

Едва ли има някой, който да не е чувал за звездното инста дуо Джей Алварес и Алексис Рен (или поне да не е гледал някои от видеата им в YouTube). Джей е пример за това как може да напуснеш училище на 12, за да следваш страстта си по екстремните спортове и блогодарение на социалните мрежи да бъдеш успешен. Днес да имаш милиони последователи в инста, означава да имаш и милиони в банката.

Последвайте ги за цветно вдъхновение от красиви екзотични дестинации!

Следете Mademoiselle Aia и в личното ѝ онлайн местенце mademoiselleaia.wordpress.com