Любимият непретенциозен пуловер

Модните блогъри са толкова добри в това, което правят, защото умеят да пренасят горещите тенденции от модния подиум в реални живот. И го правят с финес!

Тази есен любимият тренд на нашия гост блогър Милена Витанова от Mimi’s Fashion Moments е пуловерът. Онзи, който носим в ежедневието си, у дома, през уикенда. Практически навсякъде! Защо е влюбена в него? Ето какво казва тя:

Есента настъпва с широки крачки и на удобни обувки. А най-удобната дреха за есента си остава добрият стар, мек и практичен пуловер. Всички го носят! През годините много дрехи претърпяват модни промени в стила, кройката и посланието, което носят, но той е точно онази, същата дреха, която помня от детството. И сега продължава да носи енергията на младостта.

Спортен, удобен, красив, дискретен или не толкова, подходящ за всяка възраст и нрав, памучният пуловер е най-актуалната и предпочитана дреха през есенните месец, когато температурите започват да падат. Точно сега е прекрасният момент да потърсите своя мек и топъл пуловер. Всички брандове вече са заредили своите есенно-зимни колекции и изборът е повече от голям. Задължително е обаче пуловерът да бъде свободен и с дължина, закриваща дупето. Да бъде от качествена материя, която наистина  може да ви донесе “гушкаво” усещане…

Най-добрата комбинация за уютна и непретенциозна визия през есенните уикенди е да облечете деним, ниски спортни обувки или модерни ботуши и да се сгушите в широк и топъл пуловер.