Топ 7 на най-красивите подводни хотели

Водите на земята са както очарователни, така и страшни. Около 71% от водната маса покрива цялата повърхност на земята! Малки, както и гигантски морски създания споделят безкрайната дълбочина и ни впечатляват отново и отново.

Мечтали ли сте си някога да прекарате ваканцията си в подводен хотел? Ако отговорът на този въпрос е Да, то тогава имаме няколко предложения за Вас. Гарантираме Ви, че ще се потопите в красиви и незабравими мигове благодарение на пъстрия подводен свят! Нека разгледаме най-зрелищните хотели под вода! От подводния ресторант до най-големия аквариум в света!

ТОП 7 най-красиви подводни хотели

Топ 1: Aquarius Resorts World Sentosa – Сингапур

Петзвездният хотел Aquarius Resorts World Sentosa, на остров Sentosa в Сингапур, предлага невероятна подводна гледка благодарение на своя Ocean Suite.

Топ 2,3,4,5 и 6 – Малдиви

Меден месец на Малдивите? Всеки може да сбъдне своята мечта сега! Ако имате желанието да го направите, то какво чакате? Резервирайте един от четирите хотела на Малдиви, разполагащи с подводен ресторант.

Най-големият „подводен ресторант“ в света се намира в курорта Hurawalhi на Малдивите – от декември 2016 г. тук се сервира вечеря на дълбочина от 5.8 метра за около 250 евро, под зоркото око на шеф Бьорн Ван ден Йовер.

В първият в света „подводен ресторант“ Ithaa на остров Рангали на Конрад, хората вечерят от април 2005 г. и наблюдават необятния морски свят на Индийския океан, който преминава през стъкления акрилен покрив с размери 5х9 метра.

В уникалния в световен мащаб Lime Spa на Huvafen Fushi Maldives, посетителите могат да се насладят и да се отпуснат с полезни уелнес процедури, за да видят водните обитатели, които плуват наоколо. Те притежават успокояваща и мистична атмосфера!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Huvafen Fushi Maldives (@huvafenfushi_maldives)

А какво да кажем за първата в света всепризната подводна изба? В SEA, намираща се на Anantara Kihavah Maldives Villas се сервира селекция от ексклузивни вина от девет десетилетия, заедно с международни гурме ястия.

В SUBSIX на частния остров Niyama, в сряда и събота се провеждат страхотни вечери с DJ, в допълнение към висококачествените гурме вечери.

ТОП 7 Atlantis The Palm – Дубай

Луксозният 5-звезден хотел Atlantis The Palm в Дубай се намира на дългия 1,4 км. частен плаж и разполага с два подводни апартамента от концепцията Signature.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Atlantis The Palm, Dubai (@atlantisthepalm)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-красивите дестинации за вашия сватбен ден