Стартира сезонът в Пампорово

С два дни безплатни лифтове започва новият ски сезон
Ако караш ски, непременно си отбележи в календарчето наближаващите 15 и 16 декември. През двата дни на откриването лифтовете в Пампорово ще бъдат безплатни, а любителите на ските ще се радват на заснежени и идеално обработени писти. Ски и сноуборд оборудването ще бъде на преференциални цени, с 20% намаление.

Началото на официалната програма ще бъде в 10.00 на 15-ти декември на плац Студенец. Bobo и 100 Кила ще се погрижат за доброто настроение с хитови песни, а за присъстващите е организирана специална игра с награди. 
В деня на откриването за комфорт на гостите е осигурен безплатен транспорт от Чепеларе и Смолян, който ще се движи по график. Промоциите обаче не се ограничават само до двата дни на откриването – през първата седмица от новия сезон цената на лифта ще остане намалена – от 17-ти до 21-ви декември цената на картата за лифта ще бъде 29 лева.

Още с откриването ще заработи и част от Фън парк Пампорово. Паркът разполага с две специализирани линии с различни уреди, боксове, рейлове, виражи и скокове, както и единствения в югоизточна Европа Half Pipe, който през лятото беше разширен и достигна размери много близки до стандартите на ФИС.

 
През целия сезон 2012/2013 Пампорово ще бъде домакин на интересни събития – Европейска купа FIS за жени, Световно първенство за ски инструктори, зимното байк състезание – Winter Bike Duel 2013, Националният шампионат по ски и сноуборд свободен стил – Pamporovo Freestyle Open, Купа Пампорово FIS.