Приложения за повече удобство при пътуване

Запалена си по пътуването и си планирала следващата дестинация месеци преди да дойде отпуската. Ако искаш да си колкото се може по-подготвена с информация за времето, полетите и хотелите там, където отиваш, възползвай се от безплатните мобилни приложения за смартфони. 

Виж кои приложения селектирахме като най-полезни:

Weather +

Безплатен, лесен и удобен начин да разбереш какво време да очакваш на мястото, към което си се запътила.

Easyjet mobile

Easyjet е предпочитана авиокомпания заради изгодните цени. Ако не искаш да пропуснеш някоя страхотна оферта, свали това приложение и просто набележи следващите дестинации.

Skype

Не можеш да си представиш пътуването без дългите разговори с приятелите и семейството, за да им разказваш своите впечатления в реално време? Спести огромна сума пари от сметки за телефон като свалиш Skype за мобилни телефони. Ако се обаждаш на друга Skype линия, ще говориш напълно безплатно, а ако звъниш на мобилен или стационарен номер, цените са доста по-ниски, отколкото ако звъниш по стандартния начин. Тъй като комуникацията се осъществява през Интернет, трябва да намериш wi-fi мрежа или интернет през 3G, иначе операторът ти ще те таксува доста солено!
XE currency

С това приложение ще се ориентираш много по-лесно, когато искаш да преобразуваш една валута в друга. Особено полезно е за пътувания в екзотични дестинации, където валутата не ни е толкова позната, както еврото.